Vêrs Bakkerij
Iedere dag bakken we meermaals onze broden en pistolets af, zo bent u zeker van een Vêrs broodje.
Wist je dat we onze Pistolets en stokbroden zelf laten rijzen? Zo staan wij als warme bakker steeds klaar voor jullie kraakVêrs ontbijt, kaas-en wijnavond, BBQ, ...
Vêrs Charcuterie en Vêrs Kaas
Al onze charcuterie en kaas wordt ter plaatse versneden. We maken ook verschillende soorten charcuterie zelf. Heb jij ons kippenwit, vleesbrood, patés, witte pensen of grillworst al eens geproefd? Allemaal ter plaatse gemaakt door onze beenhouwers. Vlees -en kaasschotels zijn ook bij ons verkrijgbaar, bespreek gerust uw wensen met onze medewerkers aan onze Vêrstoog.
Vêrs vlees
Onze gediplomeerde beenhouwers versnijden en bereiden jullie vlees met de nodige kennis en ambacht. Kwaliteit primeert in deze afdeling, zo kiezen wij om met varkensvlees te werken van Slagersvarken en Duke of Berkshire, deze kwaliteitsrassen garanderen onze altijd een uitzonderlijke kwaliteit en dat proef je als consument. Ons rundsvlees is altijd Belgische vrouwelijk wit blauw. En ook onze kip is van Belgische origine en heeft een kwaliteitslabel.
Vêrs Groenten & Vêrs fruit
Onze groenten en fruitafdeling, het hart van onze winkel. Door dagelijkse levering , kunnen wij kwaliteit en versheid garanderen. Wij werken ook samen met lokale telers, zo ondersteunen we de korte keten en kunnen we nog versere producten tot bij jullie brengen. Denk maar aan de aarbeien, braambessen, aardappelen, fruitsappen, ...
Vêrs Vis
Door de ruime vraag versnijden we nu in uw vêrssupermarkt de vis levendig vers voor u.
Dagelijks krijgen we vêrse vis rechtstreeks van de kust aangeleverd om zo een optimale kwaliteit te kunnen aanbieden.
In de winkel vind je reeds een ruim standaardassortiment, alsook op de webshop.
Ben je opzoek naar een specifieke vis? Bel ons of spreek een medewerker aan, we helpen u graag verder.
Traiteur
Al onze gerechten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in ons atelier te Aalter. Dagelijks is er een bevoorrading van de heerlijkste gerechten.